Tijdens mijn studie op de HKU kon ik een verdieping doen in projection mapping. We kregen beamers mee naar huis en kregen een spoedcursus projection mapping.

Aangezien er tijdens dit project een lockdown speelde was de plaatselijke kerk in de avonden leeg. Ik heb mijn project voorgelegd bij de dominee en die was enorm enthousiast. De enige eis was dat dat mijn animatie geschikt was voor een kerk en ze hem tijdens de dienst konden draaien. Ik kreeg aan de slag en kreeg de sleutels van het gebouw.

Het verhaal gaat over je eigen weg volgen. Een klein vogeltje groeit op, maakt een hoop mee in zijn leven maar waar kiest hij uiteindelijk voor om te settelen.

Categories: AnimatieHKU

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *