September 2015 begon ik de opleiding audiovisuele vormgeving en animatie. Al snel was duidelijk dat animatie de richting was waar ik verder in wilde. Elk project wat we deden zorgde ik wel dat er wat animatie bij kwam. Ook de vormgeving vakken vond ik altijd erg leuk en dan vooral gefocust op kleur.

De opleiding duurde 4 jaar. In leerjaar 1 ging het vooral over hoe alles werkt. Welke programma’s er waren en wat je ermee kan. Leerjaar 2 en 3 begonnen we pas met echte projecten. Helemaal zelf of in een groep animatie’s en film’s maken.

In het laatste gedeelte van leerjaar 3 ben ik naar Barcelona gegaan voor mijn stage. Hier zat ik in een art studio genaamd Estudio Nomada. Ik leerde hier echt concepten creƫren en wat je kan bereiken met je werk. Ook leerde ik beter tekenen. Door vaak een live model in de studio te hebben maar ook veel tekenlessen te volgen.

In leerjaar 4 liep ik stage bij Annieworks. Een animatie studio in Hilversum. Hier leerde ik commercieel animeren en goed luisteren naar wat een klant wil en hoe je daar je eigen draai aan kan geven. Hele andere stof dan in Barcelona natuurlijk. Het was erg leuk om door te krijgen dat ik hier echt mijn werk van kan maken.

Hieronder een paar van de leukste projecten.

[post_grid id=”910″]

 

 

Categories: GLU

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *